Anca Neacşu vorbeşte în exclusivitate despre problemele pe care le are cu tenul! De ce faţa ei arată în ultimul hal?

 
+2 click pentru
galerie

Anca Neacşu se confruntă probleme cu tenul şi având în vedere faptul că nu îl îngrijeşte cum trebuie, nu este nimic surprinzător. Cântăreaţa a recunoscut că nu bea apă mai deloc, iar din acest motiv tenul ei este uscat şi deshidratat.

"Am o problemă majoră, nu pot să beau apă şi am pielea şi tenul uscat din cauza asta! Nu am coşuri, ci am carul mare pe obrazul drept, am aluniţe", a declarat Anca, miercuri, în emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars.

Cântăreaţa a mai vorbit şi despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat de când s-a mutat cu soţul ei la un hotel din Turcia şi modalitatea prin care a reuşit să le dea jos.

"La început când m-am mutat acolo mă enervam că nu ştiam să vorbesc limba turcă şi nu mă descurcam la piaţă. Nu am fiţe de divă, eu gătesc de toate, fac şi curat. Momentan locuim la hotel pentru că ne-am mutat cu serviciul lui la o staţiune. El lucrează la un hotel la mare, nu vrea să fie filmat. E frumos să locuieşti la hotel. Prima dată m-am aruncat la bufetul all inclusive şi m-am îngrăşat destul, dar după am slăbit. Am ţinut o dietă cu supă de roşii, timp de o săptămână şi am slăbit 2 kg. Eu sunt o leneşă, la sală nu merg", a declarat vedeta, în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest