Atenţie, sar scântei! Denisa Botcari şi Carla Oloş s-au jignit, în direct!

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Botcari şi Carla Oloş s-au certat, vineri, în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars. Cele două s-au jignit, aruncându-şi cuvinte dure.

"Noi nu ne-am certat. Ea a zis dintr-o dată că nu are afacere cu mine. A venit la TV şi a spus că mint, că nu avem salon. Ea începe scandalul şi eu sunt de vină. Ne-a luat de proşti. Eu vreau ca acest salon să meargă şi să scap de ea. Ea vine să mintă în presă şi spune că nu are salon cu mine, dar este trecută pe Facebook că deţine 'D&C Fashion Tattoo'. Eu cred că ea nu are bani să-şi plătească partea. Eu am actele firmei care dovedesc că avem salonul împreună. Ea a plătit doar 1.000 de euro, iar eu restul. Ea nu vine la întâlniri pentru că eu mi-aş fi dorit să rezolv totul pe cale amiabilă şi să-mi rămână salonul mie, ea şi aşa susţine că nu-şi doreşte această firmă. Dacă s-a sucit să vină să scăpăm de toată treaba asta", a declarat Carla.

"Taci din gură! Te ştie toată lumea cum eşti! Hai femeie, ai grijă cum vorbeşti. Chiar nu îţi e ruşine", a tunat Denisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest