Aurel Pădureanu a venit într-un suflet în platoul "Necenzurat": M-am speriat, sunt îngrijorat pentru Cornelia"

 

Cornelia Catanga a băgat în sperieţi întreaga echipă a emisiunii "Necenzurat" după ce i s-a făcut rău chiar în timp ce se pregătea să intre în direct.

Speriată, cântăreaţa nu a dorit să meargă la spital, totul pentru a nu-şi îngrijora viitorul soţ, cel cu care urmează să se căsătorească maine.

"Nu, te rog eu nu, Adriana, se sperie soţul meu şi naşii. Simt o mare durere în piept. Mă înţeapă foarte tare în piept, în partea stângă. Nu am mâncat nimic astăzi, nici nu am mai ajuns să probez rochia. Nu m-am înfometat ca să mă încapă rochia. Nu mă duc nici moartă la spital, mâine e cununia mea civilă! Cred că e din cauza stresului şi m-am şi necăjit pentru că am stat atâţia ani să mă căsătoresc şi m-a găsit acum pe viscolul ăsta, îmi pun prietenii pe drumuri", a spus Cornelia Catanga.

În scurt timp de la aflarea veştii că viitoarea sa soţie s-a simţit rău, Aurel Pădureanu a venit gonind către studiourile Antena Stars pentru a se asigura că iubita lui parteneră se simte bine.

"Sunt îngrijorat, chiar m-am speriat! Am văzut-o când a plecat dimineaţă de acasă, nu s-a simţit bine în ultimul timp. Suntem stresaţi cu nunta, nici eu nu mă simt foarte bine. Nu s-a întâmplat nimic, avem un program încărcat şi ninsoarea asta a venit deodată", a declarat Aurel Pădureanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest