Baba suferă la frumuseţe! Prin ce chinuri a trecut Beyonce de România pentru a avea formele dorite?

 
+2 click pentru
galerie

Beyonce de România "s-a tunat" din cap până în picioare, iar acum este mândră de felul în care arată. Blonda a plecat în urmă cu câteva luni, în Turcia şi s-a schimbat complet, într-o singură zi.

Nicolae Guţă i-a finanţat intervenţiile, iar acum Beyonce de România se poate lăuda cu forme de invidiat. Şi totuşi, nu a fost atât de uşor pentru că blonda a stat pe masa de operaţie mai bine de 7 ore, iar după, s-a simţit destul de rău.

"Am de fapt trei operaţii: sâni, fese şi liposucţie. Bine se numără aşa: micşorare de mamelon, ridicare, implant, sâni, fese, liposucţie şi grăsimea de la burtă mi-am pus-o în şolduri. Da, le-am făcut pe toate odată, 7 ore şi jumătate am stat în operaţie, vă daţi seama că nu m-am simţit bine, o săptămână mi-a fost rău. Deea ştie că a fost cu mine în Turcia. Mă simt minunat acum, nu mai am nicio problemă. Am dormit pe spate, şi dormeam două ore mă trezeam, dormeam două ore, mă trezeam, mi-a fost rău," a spus Beyonce de România," a spus Beyonce de România, în eclusivitate pentru Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest