Beyonce de România şi dansatoarea Deea au ajuns la cuţite! Mărul discordiei este chiar Nicolae Guţă!

 
+3 click pentru
galerie

Dacă până acum erau foarte bune prietene, Beyonce de România şi Deea, naşa fetiţei ei, au ajuns la cuţite. Cele două s-au certat din cauza clubului pe care l-a lansat recent Deea, dar se pare că motivul real este implicarea manelistului Nicolae Guţă.

Săptămâna trecută, naşa fetiţei lui Beyonce a lasat un nou club şi a invitat-o pe Beyonce de România la o prezentare de modă, care a avut loc în cadrul evenimentului de inaugurare. Cele două au apărut apoi într-un live în cadrul emisiunii "Necenzurat", iar Beyonce a dat mai multe detalii despre relaţia dintre ea şi Nicolae Guţă. Iar Deea i-a reproşat blondei că nu a vorbit mai multe despre lansare clubului, lucru pe care îl stabiliseră iniţial. Iar de aici au început certurile.

"Totul a pornit de la inaugurarea clubului, trebuia să facem o prezentare de modă, să iasă totul ca la carte. Mădălina a întârziat la live, după care a vorbit doar despre Guţă. Eu i-am zis să spună şi motivul pentru care ne-am adunat şi de aici au început neînţelegerile dintre noi. Ea mi-a reproşat că m-a ajutat, eu i-am scos ochii că nu despre Guţă trebuia să vorbească. Noi am avut discuţii după lansare, dar am zis să nu mai vorbim câteva zile să se liniştească lucrurile. În ziua am clacat, am plâns extrem de mult. Ulterior, ea mi-a zis că nu vrea să vorbească despre club, dar să zici că ne-am certat din cauza clubului e prea mult. Era o tensiune între amândouă. Eu nu dau vina pe Guţă, săracul nu avea nicio vină," a spus Deea, naşa fetiţei lui Beyonce de România, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Beyonce de România şi dansatoarea Deea sunt prietene de multă vreme. Deea a botezat-o pe fetiţa blondei, micuţa Anais.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest