Bianca Rus a făcut pace cu fratele ei, după multe certuri repetate! "Fratele meu e şmecher de Satu - Mare şi este foarte deştept"

 
+2 click pentru
galerie

Bianca Rus a făcut pace cu fratele ei, iar acum este mândră nevoie mare de el.  Bruneta a spus că băiatul este "şmecher de Satu-Mare", are bani şi mai este şi deştept.

"Eu îmi iubesc foarte mult familie şi fratele, nu prea mă cert şi nu prea sunt certată cu ei. De obicei sunt răsfăţata familiei şi atunci nu are rost să mă cert. (...) Fratele meu e şmecher de Satu - Mare. Este foarte deştept. Conduce firma părinţilor. Îi merge mintea la afaceri. Cu dragostea stă destul de bine. Are prietene. Vreo două săptămâni nu am vorbit cu el, pentru că a venit la Bucureşti cu fiţe şi fasoane, să mergem în nu ştiu ce club. Eu nu mai merg în cluburi, poate la evenimente. Dar, îmi aleg foarte bine locurile în care merg. Eu am fost clubarniţă până la vârsta de 23 de ani. Dar, după aceea am primit lovituri de la viaţă, care m-au schimbat. Sunt tot felul de disperaţi care mă sună şi mă caută. Şi acum mă tot disperă unul. Mi-a spart geamurile de la balcon. Succesul meu profesional nu este atât de mare pe cât mi-aş dori", a declarat Bianca Rus la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest