Biţă s-a măritat astăzi! IMAGINI EXCLUSIVE, AICI!

 
+4 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Denisa Biţă s-a căsătorit astăzi şi absolut nimeni nu ştia pentru că a ţinut totul ascuns!

Denisa Biţă a fost  la Starea Civilă, unde a spus "da"?  Viitorul ei soţ este un bărbat misterios, pe care nimeni nu îl ştie încă. Echipa Antena Stars a filmat tot, iar Adrianei Bahmuţeanu nu îi venea să creadă că asistenta ei chiar se mărită.

A fost o farsă pusă la cale de Denisa Biţă

Denisa Biţă are o soră geamănă, care s-a căsătorit astăzi. Blonda a dorit să facă o farsă echipei Antena Stars şi a lăsat pe toată lumea să creadă că ea va spune da în faţa ofiţerului Stării Civile. Cele două au semănat ca două picături de apă şi cu greu îţi dădeai seama că cea care e la braţ cu proaspătul soţ nu este chiar Denisa, asistenta emisiunii "Necenzurat".

Leo de la Strehaia a fost la eveniment

Leo de la Strehaia a fost unul dintre cei invitaţi la Starea Civilă. "Prinţul ţiganilor" nu a venit cu mâna goală, ci a adus cu el şi un cadou destul de valoros pentru miri. Leo le-a dat bănuţi de aur sau "cocoşei", fiind foarte fericit pentru sora Denisei Biţă.

Denisa Biţă a recunoscut că are un iubit

Denisa Biţă a venit mai târziu în platoul emisiunii Necenzurat ieri. Pentru a pune paie pe foc, Adriana Bahmuţeanu a luat-o la întrebări. "Ai o sclipire aşa în ochi. Tu eşti îndrăgostită. Cine este băiatul din poza de pe facebook", a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.Denisa s-a fâstâcit şi a evitat răspunul la întrebări. "Nu am nimic. Nu spun mai multe", a declarat Denisa vizibil ruşinată.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest