Cele mai ciudate superstiţii ale vedetelor de peste Ocean

 

Pe cât sunt de celebre, tot pe atât sunt de superstiţioase! Cele mai apreciate staruri de la Hollywood au fel de fel de ritualuri mai mult sau mai puţin obişnuite.


 Îşi cucereşte publicul prin fiecare rol pe care îl interpretează. Cu toate astea, actriţa Jennifer Aniston are o regulă pe care o respectă cu stricteţe! Se pare că de fiecare dată când urcă într-un avion, actriţa are grijă să păşească prima dată cu piciorul drept.

Cântăreţul Axl Rose, solistul trupei Guns`n Roses, crede cu tărie că litera M este rea şi blestemată, de aceea refuză să dea un concert într-un oraş a cărei denumire începe cu litera M. Mai crede că el şi actuala iubită, Stephanie, au fost iubiţi şi într-o viaţă anterioară. Iar fosta lui soţie a declarat în public că Axl crede că este posedat de membrul Led Zeppelin, John Bonham.

Actriţa Emma Roberts a declarat că nu trece niciodată pe sub vreo scară şi nici nu a trecut vreodată. Consideră că acest lucru aduce ghinion şi nu este singura! Această superstiţie este valabilă şi pentru actorul Christian Bale.

Marele bastchetbalist Michael Jordan a purtat mereu o perche de pantaloni scurţi sub uniforma lui. Sportivul crede cu tărie că pantalonii scurţi... îi poartă noroc. Dacă bastchetbalistul consideră că pantalonii scurţi sunt aducători de noroc, David Beckham are un alt ritual. Fotbalistul poartă altă pereche de pantofi sport la fiecare meci pe care îl joacă. El consideră că încălţările noi îi poartă noroc.

Şi dacă tot vorbim despre sportivi, şi Serena Willims are superstiţiile ei. Jucătoarea de tenis poartă aceeaşi pereche de şosete pe perioada unui turneu. În plus, respectă o serie de ritualuri înaintea meciului: se aranjează înainte de fiecare meci şi bate o minge de 5 ori înainte de a servi.
Solistul trupei Coldplay, Chris Martin are un ritual pe care îl respectă cu stricteţe. Înainte de fiecare concert acesta nu urcă pe scenă până nu se spală pe dinţi. Altfel, solistul consideră că va avea ghinion şi nu va putea cânta nici o notă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest