Cristi Brancu, despre cancerul fatal al coregrafului Cornel Patrichi! Declaraţii exclusive

 

Cristi Brancu a intrat în direct în emisiunea "Necenzurat" şi a vorbit despre boala care i-a adus moartea marelui maestru care s-a stins din viaţă astăzi, Cornel Patrichi.

Prezentatorul TV a intrat în direct în emisiunea "Necenzurat" difuzată pe Antena Stars, profund atins de dispariţia marelui coregraf, Cornel Patrichi. Pe lângă părerile de rău, acesta a vorbit despre un moment ce i-a marcat în sens negativ viaţa artistului.


"Este o zi foarte tristă pentru lumea artistică. Boala pe care a avut-o se dezvoltă şi din cauza unor supărări. Acest om a fost dat afară de o televiziune printr-un simplu mesaj. Dacă Cornel Patrichi care este unic în istorie, poate fi dat afară astfel... Nu vom şti niciodată cât de mult a afectat această decizie starea de sănătate a marelui artist. Imediat după ce a fost dat afară am avut bucuria să-i ofer un premiu. A venit alături de noi, s-a simţit extraordinar şi am simţit atunci că era un om care venera meseria lui. A trăit pentru dans. A vorbit atunci despre viaţa lui simţind că în acel moment o parte din exprimarea lui publică s-a stins. După aceea presa a ţinut legătura cu Cornel Patrichi care din păcate a mers mai departe şi s-a stins ca o lumânare.  Este greu de spus dacă maestrul s-a îmbolnăvit mai tare în urma acelui lucru. Eu spun doar că oamenii aceia ar trebui să nu doarmă în noaptea asta!", a spus Cristi Brancu.

Vezi în materialul video de mai sus ce a declarat despre refuzul resuscitării.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest