Deea şi Dinu Maxer te învaţă cum să eviţi certurile în cuplu! Secretele care îi ajută să treacă peste momentele tensionate

 
+2 click pentru
galerie

Conflicte dese, distanţare emoţională, pierderea interesului şi a implicării, sunt semne că relaţia ta nu mai merge aşa cum ai visat. Ţi-ai dori ca totul să fie doar miere şi lapte dar de fapt, în jurul tău sunt doar tunete şi furtuni.

Simţi că lumea voastră este pe cale să se distrugă şi nu ştii ce să faci ca să eviţi micile şicane care vă afectează relaţia. Dacă te confrunţi des cu aceaste situaţii în cuplu, este momentul să îţi revizuieşti puţin comportamentul faţă de partenerul tău şi să înveţi câteva din secretele unei relaţii fără certuri catastrofale.

Deea şi Dinu Maxer au fost invitaţi, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, şi au spus cum reuşesc ei să treacă peste momentele tensionate.

"Într-adevăr având 17 ani, nu avea voie să iasă din ţară, decât cu semnătura ambilor părinţi şi atunci a trebuit să facem totul legal. Am fost în prima noastră excursie în Egipt, iar eu eram în calitate de tutore," a spus Dinu Maxer, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Şi noi ne mai certăm, eu nu evit certurile, eu sunt cea care le provoacă de obicei, că nu pot să mă abţine. Dinu le evită pentru că atunci când ne certăm, el iese din cameră şi trânteşte uşa. Şi pe mine mă enervează maxim chestia asta," a mărturisit şi Deea.

Află mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest