Denisa Manelista face cumpărături de fiţe! Câţi bani a dat doar pe o poşetă?

 
+2 click pentru
galerie

Denisa Manelista se numără printre cântăreţele de muzică de petrecere care se bucură de succes la noi în ţară. Blonda a fost invitată la emisiunea "Necenzurat" şi a povestit deschis despre felul în care îşi celtuie banii.

"Am fost în Australia, iar când m-am întors în România am avut foarte multe concerte. În turnee, când mai avem timp liber, mai mergem şi la cumpărături. Eu sunt foarte chibzuită şi nu prea arunc cu banii. Nu exagerez. Cel mai scump accesoriu este o poşetă de firmă, pe care am dat câteva mii de dolari. Am reuşit să-mi cumpăr o casă şi o maşinuţă, dar cam atât. Niciodată nu am CD-uri cu mine în maşină. Eu sunt foarte calculată în trafic. Conduc mai bine atunci când sunt singură, căci atunci când sunt cu cineva mă panichez. Pregătesc surprize frumoase şi sper să am şi colaborări frumoase, una chiar cu Guţă. Pe la 16 ani, aveam foarte multe colaborări.

Mi-e frică să fac şi un copil. Eu îmi doresc copii, dar cred că trebuie să le dedici foarte mult timp. Îmi doresc foarte mult un copilaş, însă mai târziu. Am o relaţie acum, una foarte frumoasă. Mi-am găsit sufletul pereche,"
a povestit Denisa Manelista, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest