Dezvăluiri incendiare despre asistentele păcătoase! Ce făceau Ana şi Loredana în adolescenţă?

 
+2 click pentru
galerie

Asistentele păcătoase nu sunt doar dansatoare, de acum şi cântă. Dar ce erau ele înainte să fie celebre pentru felul în care se mişcă, aflaţi chiar de Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu.

"Avem un program complet acum, şi dansăm şi cântăm. Suntem şi tinere şi frumoase şi singure, deci..." a spus Ana Mocanu.

"Dansăm şi în chiloţi şi în sutien", a mărturisit şi Loredana Chivu.

Înainte de dans, Ana Maria era make-up artist, iar Loredana...păcătoasă.

"Eu sunt păcătoasă, casnică, eu aştept să mă mărit şi să fac copii. Toată viaţa mi-am dorit să fac 3-4 copii, să am o familie mare. Asta este dorinţa mea", a mărturisit Loredana Chivu, în ediţia de joi a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

Mai mult, Loredana a dezvăluit şi faptul că a avut primul ei prieten la vârsta de 14 ani.

"Aveam un iubit la vremea respectivă, dar m-am despărţit de el pentru că am aflat că o domnişoară era însărcinată cu el. La vreo săptămână, el şi-a dat seama că mă iubeşte foarte tare, dar eu nu l-am mai vrut. A venit la mine acasă, mi-a rupt câteva extensii, şi asta a fost toată treaba. Iar de acolo, bineînţeles că cineva rău voitor a exagerat şi s-a ajuns la alte poveşti, " a adăugat Loredana Chivu, în ediţia de joi a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest