Din ospătăriţă, în dansatoare! Deea, naşa fetiţei lui Beyonce de România:"Am lăsat tava şi am început să dansez"

 
+2 click pentru
galerie

Deea, fata de la miezul nopţii a povestit despre cum s-a apucat ea de dans, dar despre cum s-a îndrăgostit în Germania. Deea este şi naşa fetiţei lui Beyonce de România şi vorbit deschis în platoul emisiunii "Necenzurat", la Antena Stars.

"Dansul este ceva nativ, dansez de la 3-4 ani dansez. Suntem patru surori, două dansează şi celelalte două nu dansează, nu au treabă cu muzica. M-am angajat ca ospătăriţă într-un club şi din ospătăriţă m-am făcut dansatoare. Pur şi simplu, duceam tăvile în pas de dans, iar şefa de acolo mi-a zis: Auzi dar nu vrei tu să dansezi? Mi-au trebuit vreo 3-4 zile să hotărăsc şi am lăsat tava şi am început să dansez. Nu am făcut niciodată nicio şcoală de dans, aşa cum simt eu muzica, aşa o dansez, " a mărturisit Deea, în ediţia de vineri, a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

Fata de la miezul nopţii a povestit şi cum dragostea i-a cam încurcat planurile.

"Vroiam să îmi deschid o şcoală de dans, numai că m-a îndrăgostit pe parcurs. Urma să fac acolo în Germania. Iubitul meu este un grec, născut în Germania, l-am cunoscut acolo la un restaurant grecesc, şi a fost aşa o chimie, şi am rămas împreună de atunci, am rămas acolo. (...) Băiatul ăsta mi-a sucit puţin minţile, am uitat de toate proiectele, " a mai povestit Deea.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest