Disputa continuă! Andreea Tonciu a făcut-o de râs pe noua iubită a lui Mitea: "M-a întrebat ce să-i facă ca să îi placă!

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela, noua iubită a lui Nicki Mitea, a atacat-o dur pe Andreea Tonciu. Drept urmare, bruneta a rispostat imediat şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă.  Tonciu a mărturisit că tânăra i-a cerut să o înveţe ce trebuie să îi gătească fotbalistului.

"Le doresc casă de piatră, nu mai vreau să mai vb despre subiectul ăsta. Fiecare să-şi vadă de drumul lui. Nu vreau să mă cobor la nivelul ei. Nu ştiu la ce s-a referit. Ea îmi cerea mie sfaturi că nu ştia ce să-i gătească lui Mitea. Am fost invitate într-o emisiune şi era curioasă ce-i place. Nu mă asemăn cu ea, eu n-am să fac miciodată ce face ea. Ea vrea să apară la televizor, mai bine să-şi găsească şi ea un job în televiziune. Eu îl cunosc foarte bine pe Mitea. El era bărbatul cu care urma să îmi întemeiez o familie. Când iubeşte, este darnic, dar nu cred că poate să o iubească după 2-3 săptămâni. Eu am viaţa mea, nu mă intereasează de ei", a declarat Andreea Tonciu, miercuri, în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest