Drama neștiută a lui Mihai Constantinescu: sora lui suferă de o boală cruntă

 

De opt ani de zile, sora cântărețului se luptă cu o boală foarte grea, cu slabe șanse de vindecare. Ileana Constantinescu, în vârstă de 70 de ani, suferă de cancer osos și la ficat. În toată această perioadă, Mihai Constatinescu i-a fost alături și a încercat să o ajute să depășească toate greutățile

“Are o tencitate și o forță uluitoare, pe care sincer aș dori-o tuturor celor care vor să traverseze sau să surmonteze un asemenea rău. Doctorii și-au făcut datoria într-un mod mai mult decât exemplar. Sigur, cele mai grele lucruri pentru ea sunt drumurile de acasă până la spital și înapoi. O iubesc enorm. Dintr-o familie mare, atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, noi suntem ultimii care am rămas”, a mărturisit Mihai Constantinescu.

Ca o luptătoare, sora artistului, încă mai are puterea să spere: “Senzațiile pe care le simt, încerc să nu le spun ca să nu necăjesc pe nimeni. Am luptat cât am putut, iar Mihai tot timpul a fost alături de mine, la fel și soțul meu și prietenii. Vă promit că o să mă țin cât pot. Cred în minuni, întotdeauna am crezut și s-au întâmplat”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest