După ce a fost dependent de alcool, s-a întors către Dumnezeu! Liviu, soţul Israelei: "M-am ales cu două coaste rupte cât am fost în spital!"

 
+3 click pentru
galerie

Liviu şi Israela au o poveste de viaţă desprinsă parcă în din filme. Cei doi au trecut prin multe experienţe grele împreună, care nu au fost deloc puţine, dar care i-au apropiat şi mai mult.

Invitaţi, astăzi, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, Israela şi Liviu au vorbit despre momentele în care el a fost internat în spitalul de pshiatrie.

"Liviu s-a apropiat foarte mult de mânăstiri. Liviu a avut şi problemele cu alcoolul. A avut o luptă continuă.  El are o lipsă cronică colină şi serotonină şi intra în depresie. El şi-a găsit refugiul în băutură. (...) După ce a fost internat în spital, a ieşit cu două coaste rupte," a spus Israela, la "Necenzurat", de la Antena Stars.

"A fost inchiziţie totală. Căutau motive să ne bată. Un sac de cartofi, dacă era tăbăcit cum am fost eu, era piure. Te strângeau şi de gât cu cearceafurile. (...) Am purtat o centură magnetică, pentru că aveam coastele rupte. Am avut dureri crunte, am luat câte şase ketonale într-o noapte," a spus Liviu.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest