Este însărcinată sau... doar balonată? Laura Vass a spus adevărul despre "burtica ei"

 
+2 click pentru
galerie

Laura Vass este mândră de faptul că se bucură de succes în plan muzical, iar acest lucru este tot ce contează pentru ea. Recent, au apărut în presă zvonuri despre faptul că ar fi însărcinată.

Laura a spus clar care este adevărul, astăzi, în cadrul emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Eeeh ce nu se aude, ce nu se spune. Eu sunt cam supărată pe tema asta, pentru că după ce m-am reapucat de muzică cu Dan Bursuc, e păcat ca presa să mă pună pe mine sub semnul întrebării. Pentru că toată lumea ştie că eu nu am nicio relaţie cu nimeni. Acum, cum Doamne iartă-mă să rămân gravidă? Eu vin mereu din tot respectul la tine în emisiune.

Dacă aveam puţină burtică sau puţină celulită, asta înseamnă că gata am rămas gravidă sau poate sunt bolnavă de vreun cancer acum, Doamne fereşte! Acum ştiu că există o nevoie de subiecte, dar noi avem cu ce să ne lăudăm, cu muzica noastră. Nu iubesc pe nimeni, nu am nicio relaţie. Nu sunt nici fotomodel, nici manechin, nu mă etalez cu corpul meu, nici cu starea mea matrimonială. Nu am nicio relaţie, nu sunt gravidă," a spus Laura Vass, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest