Fetelor, luați aminte! Dr. Kasem: “Dietele drastice vă fac mult mai urâte și nu, mai frumoase!”

 
+2 click pentru
galerie

Își doresc celebritate și trupuri perfecte. Multe dintre vedetele nostre recurg la diete draconice și se înfometează până ajung extrem de slăbite

Vor să arate împecabil la televizor și pe podium, dar își pun sănătatea în pericol. Andreea Podărescu și Bianca Drăgușanu sunt exemple concrete. Andreea a leșinat anul trecut la "Fashion Week" după ce s-a înfometat toată ziua.  Modelul a declarat atunci că de la ora şase dimineaţa nu a mâncat absolut nimic, a fumat mult şi a băut doar energizante pentru a părea cât mai slabă. Biancai i s-a făcut rău și a căzut pur și simplu după o defilare de modă, dar și în direct, pe vremea când era asistentă la "Un show păcătos".

Dr. Kasem, "esteticianul vedetelor”, ripostează: „Slăbirea această drastică face ca organismul să rețină grasimea. Aceasta se transformă în celulita aceea ce nu disparte decât prin operație. Prin aceste metode, voi încercați să copiați aceste modele care sunt photoshopate și nu sunt așa în realitate. Vă combateți corpul prin anumite procese care vă fac mult mai urâte și nu, mai frumoase. Sfatul meu este sport și să mâncați orice vreți, dar când trebuie și cum trebuie”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest