I-a dat "interzis" la educaţie! Adi de la Vâlcea a ales pentru fiul său: "Facultatea este o bătaie de joc şi o pierdere de timp!"

 

Adi de la Vâlcea uimeşte din nou! După ce fiul lui a luat examenul de bacalaureat, manelistul spune că fiul nu ar mai trebui să îşi continue studiile.

Invitat, astăzi, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Adi de la Vâlcea a mărturisit că a avut o discuţie cu fiul său şi l-a convins că nu este nevoie să îşi mai piardă timpul cu o facultate.

"Am avut o discuţie cu fiul meu. Dacă a luat bac-ul, acum poate să se facă antrenor. La ce ceea ce cânt eu nu e nevoie să faci conservator. El a fost un elev foarte bun la şcoală. El are un drum, este instrumentist, este un clăpar câştigă bani. Nu văd rostul să facă facultate. Eu am doar nouă clase pentru că nu am putut să fac mai mult. O facultate l-ar încurca. Eu i-am dat varianta mea, i-am dat câteva sfaturi. Eu am nouă  clase, nu m-am simţit niciodată inferior în nicio discuţie. Facultatea este o bătaie de joc şi o pierdere de timp," a spus Adi de la Vâlcea, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru afla mai multe detalii!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest