Ileana Stana Ionescu împlinește astăzi 80 de ani: ”Am păzit-o de cele grele și am luat eu ce era greu asupra mea”

 

Ileana Stana Ionescu împlinește astăzi 80 de ani, iar echipa de la ”Necenzurat” a mers acasă la marea actriță pentru a-i ura ”la mulți ani acesteia”.

Vedeta a vorbit despre aniversare sa, dar și cu cine o va sărbători.


”Nu este foarte comod să declar asta. Trebuie să ne obișnuim cu tot ce ne oferă soarta. Sper să ne vedem în continuare de teatru și de celelalte și sper să fiu în continuare activă. De dimineață am vorbit cu foarte multă lume. Băiatul cred că mă va suna diseară. Este medic în Statele Unite, este tătic. De ziua mea, mă laud cu toată viața. Toată viața mea a fost frumoasă. Eram mai diferit alcătuiți și ne-am completat”, a dezvăluit Ileana Stana Ionescu la Antena Stars.

Soțul actriței, domnul Andrei, a vorbit despre secretul unei relații reușite.

”Astăzi, am să vă spun secretul unei relații fericite. Luna viitoare împlinim 59 de ani de conviețuire. Am păzit-o de cele grele, am luat eu ce era mai greu asupra mea, să mărșăluiască mai ușor singură”,
a spus domnul Andrei, soțul marii actrițe.


”Îmi pare rău că nu conduc mașina și soțul are niște deficiențe cu vederea și nu mai poate conduce. De asemenea, că nu am mai făcut un copil. Ne dorim să mai trăim mulți ani, ca să ne vedem nepotul mare. Sănătatea este cea mai importantă”
, a mai spus actrița, iar partenerul său de viață a dezvăluit cum au trecut peste certuri.


”Nu știu să mă cert, sunt handicapat din acest punct de vedere. Când văd că cineva vorbește repede, mă uimesc. O las să vorbească și o admir, să văd cât de repede vorbește. Am avut o viață foarte frumoasă. Nu ne-am dorit să ne mutăm în America. Am fost o lună la copiii noștri, suntem legați de pământul pe care locuim, de prieteni, de teatru”, au mai spus cei doi.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest