La televizor arată mereu "ca scoasă din cutie", însă aşa nu ai mai văzut-o până acum! Adriana Bahmuţeanu a apărut fără strop de machiaj pe chip

 

La fiecare apariţie a sa, Adriana Bahmuţeanu arată ca şi cum ar fi scoasă din cutie, indiferent că este vorba despre evenimente mondene sau despre emisiuni de televiziune. Prezentatoare alege mereu ţinute extravagante, iar machiajul său iese mereu în evidenţă.

Dar te-ai întrebat vreodată cum arată Adriana Bahmuţeanu complet nemachiată? Ei bine, prezentatoarea a postat chiar pe pagina de socializare o fotografie surprinzătoare.

Bruneta apare în fotografie într-un salon de cosmetice şi se poate observa cu uşurinţă că nu are niciun strop de machiaj pe chip.

"Azi m-am răsfățat cu un tratament anticearcăn cu fiolă de gingko biloba, cafeină și vitamina C pură, plus un cocktail ultrahidratant cu trei tipuri de acid hialuronic. Vă recomand și vouă mezoterapia facială, singura tehnologie care face că 95 la sută din produs să între în piele. Eu una, mă simt minunat, parcă sunt un bebeluș, plus că am continuat și epilarea definitivă. Deci, scăpam de toate relele și întinerim!", a scris Adriana Bahmuţeanu, în dreptul fotografiei.

Prezentatoarea trece printr-un şir lung de transformări. S-a operat în zona abdominală pentru a scăpa de o cicatrice, dar nu se opreşte aici. Adriana Bahmuţeanu este hotărâtă să îşi schimbe complet înfăţişarea.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest