Laurette şi Andreea Bălan au ajuns la cuţite? Ce au de împărţit cele două

 
+2 click pentru
galerie

Laurette şi Andreea Bălan nu păreau a avea ceva în comun, însă, în ultimele zile, lucrurile s-au schimbat. Andreea şi-a schimbat look-ul şi şi-a vopsit părul albastru. Coincidenţă sau nu, asta s-a întâmplat la scurt timp după ce Laurette a apărut cu o astfel de culoare a părului.

Fosta brunetă nu a ezitat să vorbească despre acest subiect, astăzi, în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Nu am lansat eu moda, eu doar m-am inspirat de la negresele din America, pentru că am fost plecată la New York şi acolo am văzut foarte multe fete care se fac foarte multe culori în cap, nu numai albastru. Eu m-am făcut aşa pentru că aşa mi-a stat mie bine şi aşa m-au sfătuit cei de la salonul respectiv. Eu aşa am venit de acolo, acolo m-am făcut. Acolo e o modă. Eu nu am fost răutăcioasă, am pus o simplă întrebare. Am spus: Cine mai urmează să se facă albastră? Foarte multe fete pun întrebări despre cum se îngrijeşte părul albastru. Dar într-adevăr părul albastru e mai greu de asortat," a spus Laurette, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest