Margherita de la Clejani face afirmaţii incendiare! E virgină?

 
+2 click pentru
galerie

Ioniţă de la Clejani a vorbit împreună cu fata sa Margherita despre viaţa ei amoroasă, în direct la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars. Margherita, în vârstă de 22 de ani, a mărturisit că i se pare că este foarte greu să găseşti un băiat bun în ziua de azi, ba chiar mai mult decât atât a lăsat să se înleagă că ar putea fi virgină.

"Îmi doresc să mă căsătoresc la vârsta de 26-27 de ani, acum la 22 de ani consider că este prea devreme. Este foarte greu să găseşti un băiat bun în ziua de azi, " a povestit Margherita de la Clejani, în ediţia de joi a emisiunii "Necenzurat".

Margherita nu a spus explicit că este virgină, pentru că se afla şi tatăl ei în platou când i s-a pus această întrebare, însă a mărturisit că nu a avut niciodată vreun iubit şi se gândea chiar că a fost blestemată să nu cunoască dragostea adevărată.

"Sunt singură dintotdeauna. A fost ceva în liceu, dar nu le pot numi relaţii. Nu am cunoscut experienţa fluturilor în stomac", a dezvăluit Margherita de la Clejani, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Întrebată dacă, prin declaraţia ei, sugerează şi că este virgină, bruneta s-a eschivat. "Sunt detalii prea intime, nu vorbesc despre asta", a spus ea. Tatăl ei, Ioniţă de la Clejani, a zâmbit şi a schimbat imediat subiectul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest