Marian Mexicanu' nu mai vrea să audă de Mioara Lincan: "Am jurat pe copiii mei că nu mă împac cu ea niciodată!"

 
+2 click pentru
galerie

Conflictul dintre Paula Lincan şi Marian Mexicanu' a stârnit multe controverse, iar în presa mondenă au apărut nenumărate articolele legate de acest subiect. Acum lucrurile s-au mai liniştit, cei doi au făcut pace, dar tensiunile nu s-au terminat. Acordeonistului nu mai vrea să audă nimic despre soacra lui, Mioara Lincan.

Invitat la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Marian Mexicanu a spus că are o relaţie mai bună acum cu Paula Lincan, dar nu şi cu mama ei. Cântăreţul a depus chiar şi un jurământ şi susţine că nu vrea să se împace niciodată cu Mioara Lincan.

"Eu am fost tot timpul împăcat cu Paula, doar că nu mai înţelegeam. Acum suntem mult mai aproape decât am fost până acum, totul este frumos, totul este cum ar trebui să fie şi cred că ne-a cam venit mintea la cap. Şi am zis că nu trebuie să se mai bage nimeni, oricum din partea familiei mele nu s-a băgat nimeni, au fost doar câteva apariţii ale lor, care au fost de bun gust. Nu m-am împăcat cu soacra mea, nu este nevoie să mă împac cu altcineva în afară de mama copiilor mei. Domne frumos nu ar fi fost din partea mea să o jignesc pe mama soţiei mele. Auzi, dar eu de fapt nu mai vreau să vorbesc despre chestia asta. Eu nu am decât o singură partea rea, adică mai calc şi eu pe bec ca oricare bărbat, adică sunt mai vagabonţel, mai afemeiat aşa. Dar celelalte părţile ale mele sunt foarte bune, nu cred că au ceva de comentat la felul în care mă comport faţă de copiii mei.

Nu mă împac cu soacra mea pentru că nu merit tot ce mi-a făcut. Nu o să mă împac cu ea niciodată şi punct. Niciodată în viaţa mea nu o să mă duc să îi cer scuze. Ea e mult mai în vârstă şi ar trebui să înţeleagă anumite lucruri. Dacă o întâlnesc, nu o să o salut. Mă jur pe copiii mei că nu vreau. Eu aştept de la ea să vină să îmi spună "iartă-mă". Într-o emisiune m-a jignit, m-a făcut ca la uşa cortului în direct. Şi eu atunci am făcut un jurământ pe copiii mei că nu mai vorbesc cu ea," a declarat Marian Mexicanu', la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest