Marius Gavrilă, declaraţii şocante despre Andreea Bălan: "Este o făcătură pe calculator! "

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Andreea Bălan şi Marius Gavrilă a continuat în direct la emisiunea "Necenzarat". Marius Gavrilă a intrat în direct prin telefon şi a susţinut tare şi ferm că afirmaţiile pe care le-a făcut în presă sunt adevărate.

"Pentru că Andreea Bălan nu a respectat nicio regulă din ce am avut noi la înţelegere, rămâne ca ea să rămână acasă, pentru că aşa am hotărât eu. Mi-a spus astăzi şi mi-a spus că nu este adevărat ce am zis. Şi vreau să spun că am probe când vorbesc aşa ceva. Da am comunicat cu ea pe whatsapp pentru că are toate telefoanele închise. M-a întrebat de ce am declarat ce am declarat. Pentru că este adevărat Andreea Bălan nu are o voce şi când spun lucrurile astea, am înregistrări. Am înregistrările din studiourile în care lucrează ea. Andreea Bălan este o dansatoare foarte bună, face un spectacol foarte bun, dar nu are voce. Eu nu scot şi înlocuiesc nişte oameni ca pe nişte saci. Keo i-a explicat Andreei că a greşit şi s-a comportat frumos cu ea. Nu ţi se pare o răutate că Andreea Bălan mi-a cerut să-l scot pe Keo din spectacole şi a sunat peste tot să nu mai fie adus în emisiuni? Dacă nu-şi vede de treaba ei, o să venim cu toţii şi o să spunem adevărul. Andreea Bălan este o făcătură pe calculator. E un copil care schimbă nişte costume şi face show. Face asta pentru a completa lipsa vocii. Andreea Bălan a fost un artist foarte bine cotat pentru că a fost bine manageriată de Keo. În timp ce Alexandra este într-o emisiune celebră, iar Keo voia să-i dea un inel să se logodească cu ea, eu eram pe un telefon cu ea şi spunea să se taie, să se omoare, să înnebunească, să se arunce de la balcon dacă Keo face aşa ceva. Andreea Bălan dorea ca astea să i se întâmple ei.. Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni! A vorbit luni de zile cu Alexandra. I-a făcut capul varză. S-a dus peste ea, a intrat peste ea în casă", a declarat Marius Gavrilă în ediţia de luni, a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

De asemenea a intrat în direct prin telefon şi Florin Nedelcu, care este impresarul Andreei Bălan de câţiva ani, iar scandalul a atins cote neaşteptate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest