Nepoata lui Marian Dârţă, desfiinţată de Mara Bănică: "Mi se pare o mizerie să vii aşa la televizor, să te promovezi pe boala lui!"

 
+2 click pentru
galerie

Ea este prinţesă pe scenă, el cerşetor în spital! Nepoata lui Marian Dârţă, Mirela, a uitat parcă de unchiul său şi a venit la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, pentru a vorbi despre noul ei proiect muzical.

Mara Bănică nu a fost deloc încântată de apariţia ei la televizor şi a intrat în legătură telefonică direct şi a criticat-o aspru pe blondină.

"Îmi pare rău că domnişoara vorbeşte despre yin şi yang, când astăzi se împlinesc 105 de ani de la naşterea lui Arsenie Boca, la care Marian bolnav a ajuns acolo. Cum s-a materializat acest ajutor domnişoară, pentru Marian, care veniţi la televizor să spuneţi că sunteţi cântăreaţă.

Mie nu îmi plac chestiile astea, mie mi se pare o mizerie să vii aşa la televizor când săracu abia se chinuie să îşi cumpere nişte medicamente. Dacă vrea să cânte, să se ducă la "X factor", nu să vii să te promovezi pe boala lui Marian Dârţă," a spus Mara Bănică, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest