Noi detalii despre cazul cântăreţei care a fost ameninţată cu moartea de bărbatul pe care îl iubea nebuneşte: "Mi-a tăiat părul cu un cuţit!"

 
+3 click pentru
galerie

O cântăreaţă de la noi a trecut prin clipe greu de imaginat. Are 30 de ani şi are o poveste de viaţă halucinantă. Femeia a fost bătută cu sălbăticie, terorizată şi umilită de propriul soţ, iar acum nu ştie cum să scape din teroare. Mărturiile ei sunt cutremurătoare.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, alături de Silvana Rîciu, Daniela Ciocan, căci despre ea este vorba, a povestit cu tristeţe despre clipele de groază prin care a trecut.

"Într-unul din episoade când ea a leşinat, fetiţa i-a spus: 'Uite tati, ai omorât-o pe mami'. Fetiţa o ajuta să îşi pună chiloţii pe ea, vă rog să mă scuzaţi. Asta nu e iubire, nu poţi să baţi femeia pe care o iubeşti," a spus Silviu Rîciu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Eu credeam că fac o familie cu omul ăsta. M-a bătut până am intrat în comă şi mi-a tăiat părul cu un cuţit," a spus Daniela Ciocan.

Aflaţi mai multe detalii despre această poveste în materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest