Oana Zăvoranu trebuie să îi ceară scuze lui Marek Vâlcu, în public! Primele declaraţii ale doctorului

 
+2 click pentru
galerie

Marek Vâlcu şi Oana Zăvoranu au fost astăzi, împreună la Secţia 12 de Poliţie! Cei doi au făcut pace în sfârşit şi au luat la cunoştinţă actul pe care l-au semnat în urmă cu câteva zile şi în care erau specificate condiţiile împăcării. Oana Zăvoranu şi-a cerut şi scuze în faţa medicului.

"S-a dispus renunţarea la urmărire penală. Începând de astăzi, Oana Zăvoranu nu mai are calitatea de inculpat în acest dosar. Urmează să fie un termen de nouă luni în care trebuie să-şi respecte obligaţiile. Este o serie întreagă de obligaţii, dar cea mai importantă este aceea de a spune opiniei publice adevărul şi de a-şi cere scuze public, întrucât afirmaţiile ei nu au fost conforme cu realitatea", a declarat avocata lui Marek Vâlcu.

Răzvan, fostul iubit al Oanei Zăvoranu a afirmat că şi doctorul Marek Vâlcu ar trebui să-şi ceară scuze. Declaraţia l-a enervat la culme pe medic. "Domnul Răzvan înainte să facă o facultate de medicină, să opereze câteva mii de cazuri apoi vom vorbi de la egal la egal. Dânsul nu mă poate judeca pe mine din punct de vedere medical. El abia ştie ce-i aia o aspirină. Deci ar fi bine să nu vorbească. Nu a fost nicio problemă cu silicoanele Oanei, ci doar că tot şi le-a pus şi şi le-a scos, au fost mai multe intervenţii de repunere şi rescoatere, iar ţesuturile au fibrorozat. Nimeni nu putea să ştie că în trei ani silicoanele o vor lua în sus. Trebuiau doar masate timp de două luni şi îşi reveneau la normal. Este foarte neplăcut să-ţi facă cineva o nedreptate. Eu trebuie să dau dovadă de deşteptăciune şi să nu mă ambalaez în orgolii stupide. Oana este o persoană care ia decizii de moment. E un pic mai impulsivă. În final, toate problemele au apărut după ce ea s-a operat la alt doctor. El i-a insuflat să mă denigreze pe mine că îmi ia clienţii", a declarat Marel Vâlcu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest