Olga de la Strehaia, supusă de Adriana Bahmuţeanu la o probă de foc! Ce a răspuns la întrebarea: "Tu ştii să citeşti?"

 
+2 click pentru
galerie

Olga, sora lui Leo de la Strehaia, uimeşte audienţa cu fiecare apariţie televizată! Ea a fost invitată în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, pentru a povesti din nou despre problemele pe care le are cu soţul ei. Cu toate acestea, un cu totul alt detaliu a ieşit la iveală.

Adriana Bahmuţeanu a prezentat cartea zilei, aşa cum face în fiecare ediţie a emisiunii. După care, prezentatoarea a rugat-o pe Olga să citească şi ea titlul cărţii.

"Ia adu-mi de acolo o carte să citească Olga. Vezi ce scrie acolo, citeşte!," a spus Adriana Bahmuţeanu."Cleo, Ilie Andrei G u r ă de aur...", a bâjbâit Olga.

"Nu e bine. Olga, tu ştii să citeşti? Ai fost la şcoală?," a întrebat-o Bahmu.

"Am 4 clase," a spus sora lui Leo de la Strehaia.

"Păi şi nu ştii să citeşti după patru clase?" a întrebat-o, din nou, Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Ba ştiu să citesc, dar acum nu pot, am emoţii, şi nu mai ştiu, nu ştiu ce am, nu îmi vine să cred. E bine să ai şi carte, dar dacă ai şcoala vieţii nu îţi mai trebuie carte. Ştiu să citesc mai mult pe ţigăneşte," a spus Olga.

Când a văzut cum stau lucrurile, Adriana Bahmuţeanu a schimbat subiectul şi a rugat-o pe Olga să vorbească despre conflictul cu soţul ei.

Urmăriţi întreaga scenă în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest