Radu Ille, poveste de viaţă impresionantă: "Dormeam în gară ca să ajung la înregistrările pieselor din Bucureşti!"

 
+2 click pentru
galerie

Radu Ille este cunoscut pentru muzica sa populară, iar în ziua de azi se bucură de succes. Cu toate acestea, puţin ştiu cât de sărac a fost în copilărie şi prin ce greutăţi a trecut pentru a reuşit să înregistreze piese în Bucureşti.

Invitat la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Radu Ille a mărturisit că a fost nevoit să doarmă în gară, pentru că nu avea sufiecienţi bani pentru a închiria o cameră în Capitală, iar el locuia în provincie. Cântăreţul a povestit că se hrănea cu câte un covrig, se spăla la o cişmea şi dormea în sala de aşteptare.

"Trebuia să fiu la înregistrări în Bucureşti şi trebuia să stau în mai multe locuri. Am stat în gară şi dormeam pe bancă, în sala de aştepare şi ajutam badyguarzii de acolo, iar aşa m-au lăsat să stau mai mult. Mâncam un covrig, în timp ce mă uitam într-o vitrină şi îmi imaginam că mănânc ce e acolo. Trebuie să mai faci şi sacrifici în viaţă. Mă spălam la o cişmea. La metrou nu puteam să stau pentru că la un moment dat se închideau uşile. Şi în gară era cald şi bine şi toată lumea aştepta un tren şi mă făceam şi eu că aştept un tren, eu aşteptam de fapt trenul vieţii," a declarat Radu Ille, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest