Roxana Nemeş, dezvăluiri din copilărie: "Am făcut 7 ani de balet, dar m-am lăsat pentru că mi se părea penibil!"

 
+2 click pentru
galerie

Roxana Nemeş s-a făcut cunoscută prin muzica ei, dar nu mulţi o cunosc aşa cum este în viaţa reală. Blonda a povestit deschis despre familia ei şi despre copilăria sa.

Invitată la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Roxana Nemeş a vorbit cu zâmbetul pe buze despre părinţii ei şi a dezvăluit că îi a făcut 7 ani de balet, pentru că aceasta a fost dorinţa uneia dintre surori ale ei.

"Când eram mică, nu mă interesau atât de mult cadourile, cât dragostea părinţilor. Am avut o familie frumoasă, unită. Le mai luam hainele surorilor mele mai mari şi când ele vroiau să le îmbrace îşi dădeau seama că eu eram plecată cu ele. Prima relaţie a fost pe la 17 ani, abia după 15-16 ani am început să mă uit după băieţi. (...) Cred că fiecare dintre noi avem amintiri mai frumoase, mai puţin frumoase. Îţi dai seama că am iubit, nu m-a trădat, chiar am avut noroc. (...)  Am făcut 7 ani de balet, dar m-am lăsat pentru că mi se părea penibil. Dar mi-a părut rău până la urmă. Am făcut foarte mult, am făcut spectacole, dar nu mai aveam răbdare. Dacă o să am o fetiţă, o să o dau la balet. La miss, la proba de talent am cântat. Şi la Liceu şi la facultate, am fost la Jurnalism. Îţi spun sincer că a fost dorinţa surorii mele să merg la balet. Eu eram cea mai mică şi ea era ca o mamă pentru mine. Noi eram trei surori, dar fiecare e plecată în Insulele Bermude, alta e în Germania Cam întotdeuna am făcut ce am simţit. Când am venit la Bucureşti am dat la Jurnalism, dar visul meu era să cânt. M-am apucat de muzică serios cam de 7 ani şi fac lecţii de canto cu Ozana Barabancea.

Am de atâţia ani o relaţie, deja nu mai e un secret. Cel mai mult mi-a plăcut că a avut încredere în mine, în primul rând, asta contează foarte mult. Când clădeşti ceva cu omul ală, când simţi că evoluezi, e foarte important," a declarat Roxana Nemeş, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest