Roxana, Prinţesa Ardealului, dezamăgită de fostul ei iubit! De ce s-a despărţit de el?

 
+2 click pentru
galerie

Roxana, Prinţesa Ardealui, s-a despărţit de iubitul ei, recent. Chiar dacă relaţia i-a lăsat un gust amar, cântăreaţa se simte mai bine acum şi spune că viaţa merge înainte.

Invitată, astăzi, la  emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Roxana, Prinţesa Ardealului a venit cu zâmbetul pe buze. Ea a povestit deschis despre despărţirea de iubitul său.

"M-am întors din Grecia, pentru că am avut acolo un botez.

Începutul e frumos întotdeauna, te face să te simţi bine, începi să cunoşti persoana respectivă, îţi aduce un buchet de flori, una alta. Şi pe urmă afli şi alte defecte, cum ar fi că vrea şi altele, adică totuşi, eu zic arăt ok. Adică omul mai umbla şi după alte iepuroaice. Cred că nu s-a ridicat la aşteptările mele. Eu sunt axată pe carieră. Eu vreau o familie şi copii, dar nu am cu cine. Am fost înşelată şi nu o singură dată. Dar asta e, sunt singură şi gata să iubesc din nou. (...) Bărbatul ideal ar trebui să arate şi el bine, să aibă ceva în minte, să fie mai matur, pentru că bărbaţii din ziua de azi au în cap numai băutură şi femei," a spus Roxana, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest