Scandalul dintre Andreea Bălan şi Marius Gavrilă nu a rămas fără urmări! Părinţii cântăreţei au reacţionat

 
+2 click pentru
galerie

După ce impresarul Marius Gavrilă a desfiinţat-o în presă pe Andreea Bălan, s-a iscat un adevărat scandal de proporţii, care pare a fi abia la început. Chiar dacă Andreea a negat toate acuzaţiile aduse de fostul ei impresar şi spus că adevăratul motiv al gestului său a fost de fapt refuzul ei faţă de semnarea unui contract, Marius Gavrilă a reacţionat din nou. El a spus că el are probe care atestă tot ce declarat despre fosta lui colaboratoare. Acum însă, singurii apărători ai artistei au rămas chiar proprii ei părinţi.

"Ceea ce se întâmplă acum în viaţa Andreei este un lucru urât. Nu era cazul ca domnul Gavrilă să facă acest lucru. Andreea munceşte de mică foarte mult. A lucrat cu nişte compozitori cunoscuţi la noi în ţară. În urmă cu câţiva ani, Andreea era plecată într-un turneu în Germania. Trebuia să-i returneze nişte bani pentru un spectacol şi nu i-a mai dat. L-am sunat eu şi mi s-a vorbit foarte urât. După câţiva ani, Andreea a reluat colaborările cu Marius Gavrilă. Ceea ce face acum nu este normal şi nici profesional. Andreea e înconjurată de oameni care o mint. Eu vorbesc tot timpul cu Andreea. Nu e adevărat. Andreea a fost foarte supărată. A trecut printr-o perioadă destul de urâtă pentru că nu este uşor să fii minţit. Cei din jurul său sunt foarte mulţi invidioşi", a spus mama Andreei Bălan în ediţia de marţi a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars.

Tatăl vedetei a intervenit şi el telefonit în cadrul emisiunii.

"Mă întreb cum e posibil ca un organizator de evenimente să spună că artista cu care a lucrat nu are voce. Eu ştiu că fiecare contract are şi o clauză de confidenţialitate şi nu are dreptul să aducă atingei imaginii. Cred că Marius Gavrilă s-a purtat cu ea ca cu o maşină de făcut bani. Indiferent cu ce producător a lucrat Andreea s-a descurcat foarte bine. Sunt mândru de tot ce face Andreea, de cariera lui artistică. Eu am fost la o parte din concertele ei. Eu am stat la sunet. toate CD-urile ei sunt verificate. În părţile în care dansează şi are mişcări extrem de complexe sunt imprimate vocile din backing vocals. Atâta timp cât un artist aduce 30.000 de oameni la spectacole mai contează că are sau nu o voce perfectă", a adăugat Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest