Sexy Moroşanca i-a dat mări bătai de cap Rodicăi Mitran! Vezi motivul!

 

Rodica Mitran este o cântăreaţă de muzică populară şi face tot ce poate pentru a-şi încânta fanii. Cântăreaţa are o căsnicie fericită şi o fiică foarte frumoasă. Rodica Mitran se bucură de dragostea unui soţ ce o apreciază extrem de mult şi o susţine în tot ceea ce face! Cu toate acestea, viaţa artistei nu a fost mereu aşa frumoasă.

În spatele acestei imagini de poveste, artista trăieşte o adevărată dramă. Născută într-o copilărie foarte modestă, cântăreaţa a avut o copilărie foarte tristă, fiind nevoită să îşi întreţină singură fraţii.

Mai mult decât atât, interpreta a trecut printr-o experineţă mai mult decât halucinantă când un personaj i-a furat identitatea. După cum însăşi artista a declarat este vorba despre un transexual din Maramureş ce susţine că este cântăreţ de muzică populară. Se pare că bărbatul se foloseşte de numele artistei pentru a practica videochat. Sexy Moroşanca, pe numele lui real, Vasile Ghiban, şi-a făcut două conturi de socializare în care a publicat două poze cu el, dar s-a folosit de numele artistei pentru a profita de numele şi faima ei. Astfel, cântăreaţa a aflat de existenţa celui ce îi fura identitatea şi au urmat clipe groaznice ce i-au provocat multe suferinţe. Artista a fost asaltată de mesaje indecente cu conţinut injurios trimise din partea amanţilor bărbatului. Nu a mai suportat această situaţie, aşa că a fost nevoită să îşi şteargă conturile de socializare.

După ce cei doi s-au văzut faţă în faţă, bărbatul i-a promis că va şterge contul, dar nu s-a ţinut de cuvânt. În cele din urmă, cântăreaţa s-a resemnat şi nu a vrut să îl dea în judecată.

Rodica Mitran a povestit la "Necenzurat"cum a trecut peste această experienţă! Urmăriţi filmuleţul de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest