Transsexualul Naomy: “Nimeni nu a ştiut ce se întâmplă în sufletul meu şi cine sunt eu de fapt, cu adevărat”

 

Naomy, alias Florin Moldovan, s-a întors în România şi a fost invitată, în exclusivitate, la emisiunea "Necenzurat". Sătulă de scandalurile în care a fost implicată, ea s-a retras de pe scena muzicală românească şi a plecat în Elveţia. Şi-a găsit liniştea, iar acum a revenit în ţara natală pentru a lua pulsul showbizului românesc

După ce şi-a pus sufletul la bătaie în concursul “Mamaia”, unde a cântat “De-ai fi tu salcie la mal”, clipul cu cele 50.000 de vizualizări, i-a fost şters de pe youtube. Un motiv de supărare pentru Naomy, şi un imbold pentru a pleca cât mai departe de atenţia presei şi de ţară.

"Mulţi dintre moderatorii din România şi-au permis foarte multe. Am fost catalogată, am fost inclusă în gloata vedetelor, cu ghilimelele de rigoare, care provoacă scandal, circ, panaramă şi aşa mai departe. Dincolo de aparenţe, nimeni nu a ştiut ce se întâmplă în sufletul meu şi cine sunt eu de fapt, cu adevărat".

Naomi își dorește de ani de zile să devină femeie. În două luni, ea îşi va vedea visul cu ochii, în Thailanda, unde va efectua mult aşteptata schimbare de sex.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest