Ultimele informaţii despre sănătatea lui Marian Dârţă! Cum se simte după operaţia complicată?

 
+2 click pentru
galerie

Marian Dârţă a trecut prin momente groaznice şi era aproape sigur că îşi va pierde viaţa. A avut o tumoare canceroasă la cap, iar după o operaţie care a durat 17 ore, i-a fost extirpată. Cu timpul, hair stylist-ul şi-a recăpătat speranţa.

Credea că nu mai are nicio şansă la viaţă, dar oameni din toată ţara l-au ajutat şi a reuşit să strângă banii pentru operaţie. Invitat în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, Marian Dârţă a povestit că a fost din nou la mormântul lui Arsenie Boca pentru a mulţumi lui Dumnezeu pentru faptul că se simte din ce în ce mai bine.

"Am fost joi la mormântul lui Arsenie Boca şi a fost un drum foarte frumos, un drum plin de speranţă. Am stat vreo 3 ore jumătate, 4 la coadă. Cu toate că multe persoane de acolo mi-au zis să intru în faţă, am spus totuşi că nu era frumos şi civilizat să intru în faţă, şi dacă tot mergi în pelerinaj, trebuie să stai ca toţi enoraşii la coadă. Am fost pentru mulţumire şi iată că de la zi la zi mă simt mult mai bine. Recuperarea este vizibilă şi am fost să mulţumesc din tot sufletul. Acolo am rămas uimit de cât de cunoscut sunt şi toţi oamenii de acolo mi-au urat sănătate," a declarat Marian Dârţă, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla mai multe detalii!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest