Viitoarea cumnată a Monei a adus dovezi împotriva ei: "Am mesaje de la iubitul tău real, nu-ţi e ruşine?"

 
+2 click pentru
galerie

Mona Dansatoarea are un nou iubit, dar se pare că nu se poate bucura de această relaţie din cauza surorii bărbatului. Cele două s-au certat ca la uşa cortului în platoul emisiunii "Necenzurat", iar "viitoarea" ei cumnată a arătat mai multe mesaje compromiţătoare între Mona Constantinescu şi fostul său iubit.

Mona Dansatoarea a fost invitată la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu şi a spus sincer că îl iubeşte pe bărbatul din viaţa ei. Nicoleta, sora actualului iubit al dansatoarei, a trimit mesajele la redacţie, apoi a intrat în direct, în cadrul emisiunii.

"Are o familie rea. El mă iubeşte şi vrea să fie cu mine şi îmi dovedeşte prin orice că vrea să fie alături de mine. Acum am în buzunar 1000 de euro, de la el. Pentru că săptămâna trecută, să dansez şi trebuie să mai duc nişte bani doctorului. Vreau să îmi mai şi o ureche. (...) (n.r. către Nicoleta) Tu eşti în stare de orice doar ca să mă desparţi de băiatul ăsta. Mie mi-a promis că facem nuntă şi că îmi plăteşte silicoanele. Tu eşti o nebună şi vii cu făcături din astea. Într-adevăr fostul iubit se ţine după mine, dar nu mai am treabă cu el. Eu îl iubesc pe puştiul ăsta," a spus Mona Dansatoarea, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

"Am dovada că Mona este o profitoare şi umblă numai după banii fratelui meu. Eu nu vreau scadal, vreau să doar să dispară din familia mea. Domnul cu care îşi dădea mesaje este adevăratul iubit al Monei. I-am arărat mesajele fratelui meu şi mi-a zis că de curând o să încheie această relaţie. Stă cu el din interes," a spus Nicoleta, sora iubitului Monei Constantinescu.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest