Viorica de la Clejani refuză să mai apară la televizor! Află care este motivul

 
+2 click pentru
galerie

Ioniţă de la Clejani a mărturisit în direct că nu ştie ce se întâmplă zilele acestea cu soţia sa, Viorica. Artista a dispărut din lumina reflectoarelor şi refuză să mai apară, în ciuda insitenţelor soţului ei. 

Ioniţă, Margherita şi taraful Clejanilor au venit în platou la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, Viorica nu a fiost prezentă. Lăutarul a mărturisit că nici el nu ştie ce se întâmplă cu soţia sa, dar e convins că are un motiv întemeiat pentru care nu mai vrea să apară la TV.

"Viorica acum are o surpriză, are o problemă, merge la evenimente, dar nu mai vrea să apară la TV. Nu pot s-o conving. Mă tot gândesc... să fie vorba despre vreo operaţie. Silicoane nu-i trebuie şi ştie că nu sunt de acord cu o operaţie la stomac", a declarat Ioniţă de la Clejani, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Prezentatoarea Adriana Bahmuţeanu a spus că ea e convinsă că acesta ar fi motivul pentru care Viorica din Clejani nu mai apare pe la televiziuni, îşi face operaţie de micşorare a stomacului.

Ioniţă a mai spus că fiica lui seamămă cu el la personalitate şi nu vrea ca ea să-i calce pe urme mamei sale."Nu vreau ca Margherita să o ia pe drumul Vioricăi. În toate familiile în care părinţii au avut succes, copiii au avut mult de tras ca să-i depăşească. Este foarte greu s-o depăşeşti pe Viorica de la Clejani", a recunoscut Ioniţă de la Clejani.

Motivul pentru care Viorica de la Clejani nu mai apare la TV: se operează ca să-şi micşoreze stomacul?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest