Wilmark a salvat şi el oameni la Colectiv: "Erau carbonizaţi, nu ştiai de unde să îi apuci!"

 
+2 click pentru
galerie

Tragedia de la Clubul Colectiv a cutremurat o ţară întreagă. Foarte mulţi oameni au făcut tot ce au putut ca să salveze cât mai multe suflete. Şi Wilmark a fost la faţa locului şi a încercat să dea o mână de ajutor.

Wilmark a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu ce a văzut la faţa locului şi cum a ajutat victimele. El venea către cublul de dans la care avea ore, ce se afla în apropiere.

"Nu mă afla chiar înauntru, eram în clubul de lângă, unde noi facem seratele de dans. În clubul în care am fost eu s-a umplut de fum şi oamenii au ieşit afară. A venit un bodygroup care ne-a spus că avem nevoie de ajutor.

Am stat acolo aproximativ trei ore. Era oribil ce am văzut. Am cărat doi oameni până la ieşire. Proprietarul clubului din România s-a jucat cu legile din România şi nu pot să îl învinovăţesc în totalitate pentru că a făcut asta pentru că se poate. Nu aveai de unde să îi apuci, nu ştiai de unde să îi ei, erau carbonizaţi, mirosul lor, a fost tulburător,"  a spus Willmark, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest