A dat cărţile pe faţă! Sunt sau nu probleme în căsnicia lui Karmen Minune?„Am încercat să găsim o soluţie”/ VIDEO

 

Vestea că Bogdan Căplescu şi Karmen Minune ar fi la un pas de divorţ i-a şocat pe admiratorii săi. Pentru că artista a fost întotdeauna o femeie deschisă, căreia nu i-a fost teamă să spună lucrurilor pe nume, a venit în platoul emisiunii „Răi da’ Buni” , unde a dezvăluit lucruril importante din mariajul său.

Karmen Minune şi Bogdan Căplescu au reuşit să ridice masive semne de întrebare în rândul fanilor, după ce au şters toate pozele pe care le aveau împreună de pe reţelele sociale, cât şi după ce şi-au dat „unfollow” pe instagram.

Invitată în emisiunea moderată de Mihai Morar, fiica lui Adrian Minune a dat cărţile pe faţă! Artista a pus punctul pe „i” şi a mărturisit că nici nu se pune problema de despărţire, mai ales acum, că au şi un copil împreună. Mai mult de atât, cântăreaţa a dezvăluit că pozele în care apărea şi Bogdan Căplescu nu au fost şterse, ci doar arhivate, din dorinţa soţului său de a avea parte de intimitate.

"Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta! (...) Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea. Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez. Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii.", a continuat Karmen.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest