Anca Ţurcaşiu vorbeşte despre cum se menţine frumoasă! "Zece minute pe zi fac diferenţa"

 

Multe femei sunt geloase pe Anca Ţurcaşiu pentru cum arată, iar ea are nişte secrete pe care le-a dezvăluit în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Agentul VIP".

La 46 de ani, Anca Ţurcaşiu arată ca la 20! Vedeta este în floare şi la fiecare apariţie are zâmbetul pe buze care, culmea, se transmite! Actriţa are câteva secrete bine ferite pentru a se afla în forma de milioane.

"E unul dintre programele mele de antrenament. Fac sport cu turiştii. Sunt foarte atentă la cum mă expun la soare. Niciodată înainte de ora 16. Dimineaţa mă trezesc puţin mai târziu şi nu apuc orele matinale. Până atunci relaxare. Vacanţa e încă în toi. Nu fac cardio. Fac doar tonifiere musculară. În cameră, atunci când nu am program pe plajă. De alergat să facă cine poate, mie nu-mi place. N-am aparate în cameră. E nevoie doar de două greutăţi şi o salteluţă. Fac abdomene, picioare. Mă antrenez cam 45 de minute. Fac cam zece minute abdomene. Dacă faci zilnic, să ştii că se vede", a explicat Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos care durează de 18 ani şi în timpul căruia a rezultat un băiat, în vârstă de 17 ani, pe nume Radu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest