Andreea Bălan a urcat pe scenă din nouă! După ce a fost la un pas de moarte, artista se simte mai bine ca niciodată!

 

Andreea Bălan a susţinut ieri primul ei concert, după toate problemele pe care le-a întâmpinat după ce a născut. Cu forţe noi, artista şi-a bucurat fanii cu ce ştie să facă cel mai bine: un show demenţial!

Andreea Bălan a născut de curând şi a avut parte de mari complicaţii. După ce a intrat în stop cardiac în timpul operaţiei de cezariană si i-a trebuit o perioadă să îşi revină, artista a urcat pe scenă cu o energie debordantă, semn că abia astepta sa se întoarcă alături de fani!

„A fost foarte greu prin ce am trecut și mai ales faptul că au urmat încă două operații după cezariană. Eu, la vremea respectivă, nu prea am realizat ceea ce s-a întâmplat cu stopul cardiorespirator, cu embolia amniotică, pentru că atunci când ți se întâmplă nu realizezi, realizezi din ce spun ceilalți, cum au văzut ceilalți situația. Nu am lăsat să mă doboare ceea ce s-a întâmplat și mi-am dorit să reiau activitatea fizică, iar vlogurile m-au ținut activă. Nu mai fac nici un tratament, dar o dată la două luni trebuie să mă duc să fac o ecografie abdominală, să vedem că nu s-au format hematoame” a spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest