Andreea Moldovan, probleme după ce a devenit mamă pentru a doua oară: „Aş putea să pozez în viaţa mea perfectă”/ VIDEO

 

Andreea Moldovan este cea mai faimoasă casnică din televiziune! Fosta concurentă de la „Chefi la Cuţite” a venit pentru prima dată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, unde a vorbit în exclusivitate despre problemele pe care le-a întâmpinat după ce a devenit mămică a doua oară.

Andreea Moldovan a dezvăluit că perioada de început, după ce a dat naştere pentru a doua oară, a fost extrem de complicată. Din primul moment în care a ajuns acasă, după ce fusese externată din spital, casnica s-a trezit singură cu doi copii, dat fiind ca soţul acesteia trebuia să ajungă de urgenţă la un eveniment.

"Aş putea să pozez în viaţa mea perfectă de pe Instagram şi să spun că totul a fost roz din primul moment în care am venit acasă, însă nu a fost aşa, pentru că Exact în prima seară când am venit cu Petru de la spital Bogdan avea gig pe care nu putea să-l anuleze sub nicio formă şi eu am fost proaspăt ieşită din spital... lăuză maxim, eram cu doi copii acasă", a povestit Andreea Moldovan în cadrul emisiunii. 

Vedeta a dezvăluit că a trăit un real şoc atunci când a aflat că fiica sa nu îşi dorea un frăţior, aşă că a preluat rolul unui psiholog pentru a-şi linişti micuţa.  

"I-am făcut băiţă cu Ava împreună şi după ce ne-am liniştit cu toate astea a avut copilul un moment în care a clacat şi mi-a zis: Eu de fapt nu voiam încă un frate. (...) Am avut o discuţie între linişteşte copilul mic, obişnuieşte-te cu noul născutul şi consilieaz-o pe cea mare, pune-te în locul psihologului şi încearcă să aplanezi situaţia", a declarat vedeta despre acest episod.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest