Betty şi Florin Salam, prima piesă împreună! Informaţii exclusive despre colaborarea anului: „O să rupă topurile” VIDEO

 

Betty şi Florin Salam se pregătesc să dea lovitura în industria muzicală românească! Prin intermediul unei transmisiuni live din studioul în care au înregistrat piese, fiica „Regelui Manelelor” a oferit primele informaţii despre colaborarea anului.

Betty a mărturisit că încă de la lansarea în industria muzicală a discutat cu tatăl său despre o posibilă colaborare, dar pentru că între timp a devenit mămică, cei doi au fost nevoiţi să amâne proiectul. Nici contextul de această dată nu le-a fost prielnic, dată fiind pandemia de coronavirus, dar au hotărât să îl înceapă cu paşi micuţi, dar siguri.

După ce timp de o săptămână nu a ieşit deloc din casă, din cauza pandemiei de coronavirus, artista a dezvăluit că acum şi-a făcut curaj să meargă în studioul lui Costi Ioniţă, acolo unde a fost creată piesa şi să lucreze la proiectul cu tatăl sălu.

„Aveam în gând să lucrăm acest proiect de când mi-am început cariera, iar Costi m-a ajutat să înţeleg că nu este o ruşine şi tatăl meu este modelul meu în viaţă şi sunt sigură că o să rupă topurile

Tata a înregistrat-o înaintea mea, pentru că mie mi-e frică să când lângă el. E vorba despre iubirea tată-fiică. Să le aratăm că indiferent că eu am am crescut, iubirea noastră este aceeaşi, iar eu pe tata îl iubesc enorm şi eu vreau să înveţe ceva de la noi.” a spus Betty Salam.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest