Carmen, în lacrimi la „Dragoste fără secrete”! Motivul din spatele durerii: „Nu am nevoie de mila nimănui” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

După ce a fost dezvăluită povestea de viaţă a lui Cătălin, Carmen a trecut prin momente crunte. Cu sufletul în mii de bucăţele, concurenta de la „Dragoste fară secrete” a purtat o discuţie cu partenerul ei de viaţă, printre lacrimi, despre ce crede că se va întâmpla în continuare, în cadrul experimentului de televiziune, acum că lumea ştie prin ce a trecut acesta.

Experienţele prin care a trecut Cătălin, au şocat o ţară întreagă. Dar în ciuda faptului că nu a avut o viaţă deloc uşoară, acesta nu îşi doreşte să fie tratat ca pe un caz social. Odată cu dezvăluirea istoricului acestuia, pe umerii lui Carmen a apărut o presiune incredibilă, deoarece consideră că oamenii îi vor judeca aspru. 

„Ăsta eşti tu. Cine te place bine, cine nu, la fel de bine. Nu am nevoie de mila nimănui. Nu îmi place că se dau chestii de genul. Trebuia să fie cum a fost până acum. O să apară discuţii, o să vezi.” i-a spus Carmen lui Cătălin.

„Ştiu sunt conştient de treaba asta” a răspuns Cătălin.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest