Ce a păţit un tânăr care a apărat o bătrânică hărţuită de poliţiştii comunitari: "M-au înjurat"

 
+2 click pentru
galerie

Un tânăr din Capitală s-a ales cu probleme după ce i-a luat apărarea unei femei pe care poliţiştii locali au vrut să o amendeze cu 5.000 de lei pentru că vindea flori la colţ de stradă.

Alexandru este cel care a reacţionat când a văzut că polţiştii locali o hărţuiau pe bătrână. Acesta a relatat că totul a avut loc în apropierea Pieţei Rahova, unde mai mulţi agenţi în uniforme şi în civil, ajutaţi de membrii trupei de intervenţie a Poliţiei Locale, înconjuraseră o bătrânică.

"Mie îmi stă în reflex să reacţionez, atunci când văd abuzuri ale poliţiei. Eu sunt activist cu experienţă şi mă pricep la proteste. E datoria noastră civică să ne implicăm. Au fost foarte aroganţi. Tonul ameninţător denotă o superioritate de care suferă mult poliţia locală. Eu o cunoşteam din vedere pe doamna respectivă. Bătrâna îşi plăteşte amenda în rate. Erau patru poliţişti. S-a terminat totul cu o amendă mare pentru mine! Poliţiştii locali mă înjură. Eu am vrut să le bat obrazul. Au vrut să mă ia pe sus literalmente. Întotdeauna cetăţenii trebuie să vadă că legea este de partea lor", a declarat Alexandru la Antena Stars.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest