Cum îşi protejează Mirela Vaida familia în plină pandemie de coronavirus: „Este securizat mediul”/ VIDEO

 

Starea de panică s-a instalat cu rapiditate în România! După ce autorităţile au decis să închidă grădiniţele, şcolile şi facultăţile ca o metodă de combatere a răspândirii virusului din China, mulţi părinţi s-au trezit într-o ipostază destul de delicată. Printre aceştia se află şi Mirela Vaida, care deja şi-a luat măsuri de precauţie pentru a-şi proteja familia.

Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, Mirela Vaida a mărturisit că deşi la momentul actual este pregătită pentru ce urmează, cu siguranţă vor apărea şi evenimente neprevăzute. Vedeta a dezvăluit că din cauza vieţii profesionale aglomerate, nu va putea sta cu cei trei copii acasă, dar va fi ajutată demama soacră şi bona.

”Îți dai seama cum voi fi eu după o lună de stat acasă cu trei copii, plus emisiunea, evenimentele la care mergem. E foarte greu, mai ales că intru în contact cu foarte mulți oameni. Dar am noroc că îi las cu soacră-mea, cu bona”, a precizat Mirela, în emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars. 

Mai mult de atât, Mirela Vaida se consideră o norocoasă, dat fiincă că s-a mutat la casă înainte de răspândirea virusului: „Avem o curte mare, nu aveam vecini, iar acum dacă nu mai merg la grădiniţă, se joacă şi vin odată cu foamea acasă, adică odată cu seara. Şi cumva este securizat mediul. Sperăm să nu fiu eu cea care, în contact cu tot felul de oameni, să duc ceva. Că eu mai scap, dar soacră-mea...  Cred că ar trebui să responsabilizăm publicul, dar totuşi să le oferim şi speranţa şi optimismul de care avem nevoie mai mult ca niciodată.” a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest