Cum luptă Andreea Marin împotriva pandemiei de coronavirus. „Avem un milion de litri de apă plată”/ VIDEO

 

Andreea Marin a demarat o campanie incredibilă pentru ajutorarea celor infectaţi cu coronvirus, cât şi a persoanelor cu dizabilităţi, care nu se pot apăra de virusul din China. Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre măsurile pe care le-a luat în perioada dificilă prin care trece întreg mapamondul.

 Pentru că întotdeauna a văzut partea plină a paharului, Andreea Marin a mărturisit că în ciuda faptului că toată lume trece prin momente grele, pandemia este o adevărată lecţie pentru viitor. Aşa cum era de aşteptat, vedeta a lăudat eforturile cadrelor medicale care stau în prima linie pentru a salva vieţile celor infectaţi, dar şi pentru a căuta antidotul contra virusului.

În ce constă ajutorul „Zânei”

Andrei Marin este implicată într-un proiect caritabil demarat pentru persoanele care se află în dificultate în această perioadă de criză.

"Mâine este primul convoi cu care vom livra ajutoare. În această primă tranșă avem un milion de litri de apă plată, avem aproape două tone de produse de igienă, kit-uri de igienizare, apoi 30 de paleți de iaurt, ceai, carne, produse proaspete, cafea, semințe, migdale, smoothie-uri. Mâine nu ajuns dar la următorul transport vom livra botoși de plastic, combinezoane, măști, avem în plan să aducem și așternuturi, prosoape. Ajutorul este pentru pentru cei din carantină, pentru persoane vulnerabile, oamenii străzii, persoane cu handicap, persoane cu nevoi speciale, persoane cu mulți copii, aflați în centre speciale, pentru cei izolați. Și dacă nu îi ajutăm, ei vor fi purtătorii care îi vor îmbolnăvi și pe ceilalți, nu este o joacă.", a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest