Delia, singurul interviu de ziua ei: „Aniversarea ideală nu trebuie să arate cumva”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Odată cu împlinirea vârstei de 38 de ani, Delia a sărbătorit aşa cum se cuvine, alături de cei mai buni prieteni, de fani, cât şi colegii de breaslă. În toată nebunia care s-a creat în jurul zilei sale de naştere, artista şi-a făcut timp şi ne-a acordat un „altfel” de interviu, în care a fost mai deschisă ca niciodată şi a vorbit despre cele mai frumoase surprize primite, despre călătoriile în care a fost, şi nu doar atât!

Pentru că a avut parte de o zi de naştere excepţională, i-am cerut şi noi detaliile unei aniversări de succes. Dar cu toate acestea, artista a mărturisit că nicio petrecere făcută în cinstea ei nu este organizată minuţios, ci energia bună a oamenilor de care este înconjurată face totul!

"Nu s-a pus niciodată problema asta! Nu trebuie să arate cumva, trebuie doar să te bucuri că trăieşti şi că eşti bine, dacă eşti bine, dacă nu eşti bine, trebuie să faci ceva ca să fii. Doar la asta mă gândesc!"

În cadrul aceluiaşi interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Delia a vorbit şi despre cea mai frumoasă surpriză de care a avut parte. Artista a dezvăluit că a avut loc anul trecut, în timp ce se afla pe scenă, iar alături de ea au fost oamenii care îi sunt extrem de dragi şi pe care îi apreciază foarte mult.

Totodată, Delia a ţinut să precizeze că este extrem de fericită în pielea ei şi că nu ar schimba nimic: " Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest