Detalii ULUITOARE ies la iveală! Ce spun vecinii despre femeia care a ajuns să cântărească 25 de kg

 
+2 click pentru
galerie

Cazul cutremurător al femeii de 62 de ani, din Bacău, care cântăreşte numai 25 de kg a şocat o ţară întreagă. Vecinii au mărturisit, joi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars, că femeia nu trebuie compătimită aşa de tare, pentru că nici nu şi-a dat silinţa să iasă din mizeria în care era.

"Ea nu e de aici, a fost adusă de la oraş. Nu sunt bune de nimic, nici mama, nici fiica! Noi le-am ajutat cu lemne, cu mâncare, dar ele vor ca primarul să vină să le facă curat prin casă. Am făcut cea mai mare prostie, că ar fi avut acum de toate dacă ar fi ştiut ce să facă. Nepoţii ei sunt la un centru de plasament. Fiica ei a fugit la iubitul ei, de aici din sat de asta nu s-a dus la mamă. Iulia este bolnavă la cap, nu poţi să te înţelegi cu ea, nu are niciun act, dar se vede că nu e sănătoasă!", a declarat Teacă Ion, un vecin din satul femeii, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

"Îi dau de mâncare, dar dacă o învăţ ceva de bine, mă face mafie. Eu zic că poate boala a slăbit-o pe bătrână, că a avut grijă aşa de ea până să-şi găsească iubit", a spus o vecină de-a femeii.

"Ele sunt învăţate cu sărăcia, cu mizeria şi cu lenea. Doamna asta e bolnavă de vreo 3 ani de zile, i-am zis că o duc eu la spital, dar a zis că vrea să moară în casă. Primarul a venit să îi repare casa, să îi facă casa, dar i-a alungat, că e casa ei şi că ea comandă!", a adăugat un alt vecin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest